El programa

Des de setembre de 2015 Demésenllà forma part de l’organització internacional Transglobal World Music Chart 
http://www.transglobalwmc.com/Demèsenllà és un espai dedicat bàsicament a les músiques d'arrels tradicionals d'arreu del món, però que també dóna cabuda als clàssics d'altres estils, com el rock, el jazz, el blues, el new age, les músiques mestisses, etc. Un aparador musical que vol mostrar tots aquells ritmes i melodies que no acostumen a sonar en la majoria de mitjans. Molta música d'alta qualitat, informació i opinió, presentació d'àlbums i descoberta d'artistes d'arreu del planeta, agenda i crítiques de concerts, entrevistes amb artistes de primera fila, notícies i moltes coses més. Un programa ideal per gaudir de les músiques aparentment minoritàries i per desconnectar durant dues hores dels maldecaps de la vida quotidiana. Música de més enllà de les fronteres, de més enllà de les modes temporals, de més enllà de la pura espiral consumista.


L'estructura 


El programa s'estructura habitualment amb la presentació detallada d'un àlbum, amb informació i opinió al respecte i, en ocasions, amb una entrevista amb l'artista en qüestió. Cada setmana s'anuncien els concerts propers que ens semblen més interessants i s'ofereixen notícies diverses relacionades amb les músiques que estan en la línia temàtica del programa.


Les seccions


Eclèctica

Cada setmana s'ofereix aquesta secció, calaix de sastre on hi cap una mica de tot. 


Mare Nostrum

Una secció que recorre els sons dels països riberencs de la Mediterrània


Arrels

Un viatge en el temps que ens permet gaudir dels ritmes i les melodies ancestrals d'arreu del món


Dives

Secció dedicada a les grans dones de la música planetària


Tablao

Centrada tant en el flamenc més ortodox com en les fusions més avantguardistes.


A més, els tres programes del mes de desembre es dediquen habitualment a repassar les presentacions discogràfiques de l'any, i els tres últims del mes de juny, a repassar les presentacions discogràfiques de la temporada.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EDICIÓ DEMÉSENLLÀ #696 (Del 16 al 26 de setembre de 2021)

EDICIÓ DEMÉSENLLÀ #584 (Del 25 d’abril al 5 de maig de 2019)

EDICIÓ DEMÉSENLLÀ #688 (Del 24 de juny al 4 de juliol de 2021)